Onze visie, missie & waarden

Naast exceptionele eigendommen en de persoonlijke benadering van onze makelaars, willen wij u de levensstijl bieden die het best bij u past.

Missie

Een constructieve en betrouwbare samenwerking komt slechts tot stand door het intrinsiek willen en kunnen begrijpen en beantwoorden van de behoeften en noden van de andere.

Het is onze missie om u de levensstijl te bieden die u het best past, door bruggen te bouwen, en mogelijkheden te creëren voor het aantrekken en onderhouden van waardevolle en duurzame relaties en zorgeloze vastgoedtransacties binnen een uitzonderlijk en prestigieus marktsegment.

Visie

Het is belangrijker te weten waarom je iets doet dan wat je specifiek doet. Wij geloven er daarom in dat we door een authentieke, flexibele en uiterst inventieve manier van samenwerken de juiste connecties kunnen leggen om zowel eigenaars als kandidaat-kopers de levensstijl te bieden die het best bij hen past.

Waarden

Eerlijk en gepassioneerd

Ondanks onze passie om steeds tot het uiterste te gaan, staan we steeds garant voor een eerlijke en transparante samenwerking en communicatie.

Professioneel en gedreven

Onze marktkennis en jarenlange ervaring vormen de basis voor doorgedreven vastberadenheid en professionalisme.

Inspirerend en flexibel

Wij geloven in de meerwaarde van creativiteit, het optimaliseren van maatwerk en flexibiliteit en het inspireren van elk individu doorheen elke fase van een samenwerking.

Resultaat- en mensgericht

Het nastreven van doelgerichte resultaatsverbintenissen staat in onmiddellijke verbinding tot onze persoonlijke en individuele benadering van elke interne en externe klant.

Innovatief en trots

Onze marktkennis en jarenlange ervaring vormen de basis voor doorgedreven vastberadenheid en professionalisme.

Wat kunnen we voor u betekenen?

"Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak bij élk aankoop- en verkoopproces, dat is de kracht van Vastgoed Rosini"
Met meer dan 14 jaar ervaring in de vastgoedsector is Nico intussen een vaste waarde in de ruime regio. Als vader van drie kinderen en geboren Bonheidenaar kent hij het werkterrein van Vastgoed Rosini als geen ander.

Na eerste werkervaringen in de bank, verzekerings- en vastgoedsector richtte Nico in 2011 zijn eigen kantoor, in Bonheiden dorp op.

In totaal werden intussen meer dan 700 woningen verkocht en verhuurd.

Nico draagt zijn authentieke visie, betrokkenheid, doorgedreven overtuigingskracht en rust uit naar zowel klanten als interne medewerkers en leveranciers. Hij kan steeds terugvallen op zijn mensgerichte, eerlijke en betrouwbare manier van werken.

Leuk weetje, Nico noemde Rosini naar zijn 3 kinderen, Robbe, Siebe en Nina.

Contacteer Nico voor een gratis schatting of een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden voor het verkopen of aankopen van jouw woonproject.

SOLLICITEER NU

Bezorg ons je cv en motivatie
via nico@rosini-estate.be
Herken jij jezelf in onze gezamenlijke ambitie?

Bekijk onze vacatures hier of laat van je horen en bezorg ons je cv en motivatie via nico@rosini-estate.be