Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze volledig gerenoveerde en landelijk gelegen villa in Heindonk met in totaal 5 slaapkamers, 2 badkamers en een terrein van meer dan 4.000 m2, biedt een oase aan luxe, ruimte en rust.

Dit unieke en alleenstaande huis combineert de charme van een authentieke en luxueuze landelijke villa met alle hedendaagse en state-of-the-art comfort, anno 2021 en kan volledig bemeubeld worden verkocht.

Dit uitzonderlijke en volledig gerenoveerde eigendom omvat in totaal 260m2 bewoonbare oppervlakte, een multifunctioneel bijgebouw en een ruime, open tuin met wijds zicht in het landelijke Heindonk.

Ondanks de 5 royale slaapkamers, 2 design badkamers en in totaal 4 toiletten werd in deze ruime woning het intieme en warme karakter behouden.

Op het gelijkvloers bevindt zich de open inkomhal met een gastentoilet en hoogkwalitatief afgewerkte trap in een unieke eik- en staalcombinatie.

Via een dubbele smeedijzeren deur kom je in de lichtrijke woon- en leefkamer terecht met ingebouwde design gashaard met afstandsbediening en aansluiting op de halfopen keuken.

De massief eiken keuken met ingebouwde Pelgrim oven, koelkast, diepvriezer, ingebouwde koffiemachine, vaatwas en Amerikaanse fornuis, inclusief gasfornuis met Novy dampkap, is een absolute eyecatcher in de open leefkamer met prachtige semi-massieve eiken parketvloer met vloerverwarming (verschillende zones) en de brede raampartijen met alu steel T-profielen met uitzicht over het volledige perceel van +4.000 m2.

Vanuit de uitnodigende inkom biedt een tweede hal eveneens doorgang tot een eerste bergruimte/wasplaats, een gastenkamer en eerste badkamer (met teak houten vloer, luxe douche met radio, toilet en design badkamermeubel), een bureel met afzonderlijke chauffage en de technische ruimte.

Op de eerste verdieping geeft de ruime nachthal toegang tot de bijzondere master bedroom met aansluitende dressing, een tweede badkamer met losstaand design bad, ingebouwde internet televisie, inloopdouche met verwarmde saunabank, een derde toilet en eveneens een prachtig design badkamermeubel met inbouwkranen.

De badkamer is voorzien van een apart circuit voor vloerverwarming en heeft bovenop een individueel en via smartphone te besturen thermostaat (mobiele applicatie).

Nog op de eerste verdieping bevinden zich twee extra slaapkamers met grote raampartijen en een Velux raam (met verduistering). Ook hier zijn alle ramen voorzien van geïntegreerde rolluiken en vliegenramen.

De gehele woning is voorzien van netwerkkabel, is recent geïsoleerd (20 cm tussen de verdiepen, 10 cm in de buitenmuren, 24 cm dakisolatie en 20 cm vloerisolatie), alle leidingen en installaties werden volledig vernieuwd en er is een regenwateropslag met waterverzachter van in totaal 6.000 liter.

In deze uitzonderlijke villa is overal dubbele beglazing aanwezig (Reynaers alu steel look profielen).

Er is een doorgedreven Niko Home Control domotica-installatie (verlichting, alarm, verwarming, vloerverwarming in 5 zones, geïntegreerde rolluiken, ...), gefaseerde zonnepanelen, een Reynaerts veiligheidsdeur en een voorziening voor een centraal gestuurde stofzuiginstallatie, verspreid over het hele huis. De woning wordt verwarmd op aardgas.

De Verisure alarminstallatie heeft meerdere camera's, speakers, detectoren op ramen en deuren en een panic-button.

Naast het ruime bijgebouw (140 m2) dat dienst kan doen als stallingen, garage of schuur is er ook in de woning een ruime bergzolder onder het dak. De woning kan worden verkocht inclusief alle inrichting en meubels, met uitzondering van alle persoonlijke bezittingen.

Ontdek zelf de uitzonderlijke luxe, stijlvolle materiaalkeuze (Wienerberger gevelstenen en dakpannen, natuurstenen vloeren, massief eiken binnendeuren, marmerafwerkingen, ...) en de mooie ruimtes van deze statige woning, op een centrale en toch bijzonder groene ligging tussen Mechelen, Antwerpen, Brussel en Gent (E19 en A12).


Plan je persoonlijke bezichtiging in op afspraak via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.

Kenmerken

Adres:Beenhouwerstraat 15, Willebroek
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:4.031 m²
Perceelbreedte:50 m
Bewoonbare opp.:260 m²
Bouwjaar:1980
Gevelbreedte:14 m
Bouwlagen:0

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:1
Keuken:Ja
Zolder:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Parking:5

Comfort

Raamwerk:Aluminium - aluminium
Dak:Zadeldak - Zadeldak - Te renoveren
Dakbedekking:Dakpannen - Pannen
Beglazing:Dubbel

Technische info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 956
EPC Certificaat Nr.:2322458
EPC Index:72,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:A
72 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht