Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Verkocht binnen de week.




Unieke laagbouwvilla op een uitzonderlijk groot, afgelegen perceel (5.420 m2) met discrete ligging voor wie op zoek is naar een exclusief nieuwbouw- of renovatieproject midden in een oase van rust en groen, en toch nabij alle invalswegen.




Te midden van de bossen, op de grens tussen Bonheiden en Putte vind je dit uitzonderlijke grote stuk grond met heel wat verbouw- of nieuwbouwmogelijkheden (maximaal 25m bouwbreedte en 20m bouwdiepte). Deze open, ruime en lichtrijke bebouwing ligt op een riant en breed perceel met grote vijver. Ondanks de groene ligging, centraal gelegen nabij R6, E19, Bonheiden, Mechelen, winkels, scholen, ...


Deze villa met oost-georiënteerde parktuin biedt in haar huidige vorm een open inkomhal, ruime living met open haard, keuken, gastentoilet, nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, ruime garage en zolder. Naast de woning is er een afzonderlijke, authentieke schuur, garage en volledig ingerichte chalet (2 slaapkamers) met uitzicht over de vijver.


Het ruime terras geeft een prachtig zicht op de aangelegde tuin en is een natuurgebied op zich, met volgroeide bossen, een bijzondere variatie aan bloemen en planten en een eigen (vis-)vijver die ontstond door het ontginnen van zavel.


De ligging van deze villa geniet gunstige voorwaarden voor het afbreken en heropbouwen van een moderne woning (6% btw, mits voorwaarden).




Deze woning en grond is te koop vanaf 675.000 euro.




Ontdek zelf de bijzondere nieuwbouw- of verbouw mogelijkheden tot uitzonderlijk wonen op een centrale en toch unieke, groene ligging op de grens van Bonheiden en Putte. Plan je persoonlijke bezichtiging in op afspraak via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.



Ontwerpen ter illustratie.

Kenmerken

Adres:Krankhoevelei, Putte
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:5.420 m²
Perceelbreedte:38 m
Bewoonbare opp.:219 m²
Bouwjaar:1967
Gevelbreedte:28 m
Bouwlagen:0
Algemene staat:Op te frissen

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Keuken:Ja
Zolder:Ja
Tuin:5.420 m²
Tuin oriëntatie:Oost
Garage:3
Parking:5

Comfort

Dak:Zadeldak - Zadeldak
Beglazing:Dubbel

Technische info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.213
Kadastrale benaming:3de afdeling,
EPC Certificaat Nr.:20210316-0002388310-RES-1
EPC Index:784,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:F
784 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht