Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

In optie




Deze gerenoveerde, uiterst luxueuze én discrete villa met in totaal +200m2 bewoonbare oppervlakte is een ware streling voor het oog en biedt onmiddellijk rendement op basis van de huuropbrengst van de afzonderlijke tweede woning op het perceel.




Op het gelijkvloers bevinden zich een open inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met halfopen keuken (inductievuur, Smeg vaatwasmachine en oven), bergruimte, bureel (of gelijkvloerse slaapkamer) met aansluitend een recent vernieuwde tweede badkamer (tweede toilet, ligbad, douche en lavabo).




Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot 3 lichtrijke en ruime slaapkamers, badkamer met derde toilet, ligbad, douche en dubbele lavabo) en de mogelijkheid tot opbergen op de kruipzolder.




Tijdens de grondige renovatie werden heel wat authentieke elementen hersteld en bewaard. In het bijzonder de vernieuwing van het rieten dak (2015), nieuwe dubbele beglazing (1.0) in 2016, 12 cm vloerisolatie onder de nieuwe betonplaat, vernieuwde boiler (2015), massieve parketvloeren op gelijkvloers en eerste verdiep, authentieke binnendeuren en de vernieuwing van de elektrische en sanitaire installaties.




De meer dan 2.000 m2 aangelegde tuin met een ontwerp van Jan Joris (Brasschaat) biedt bijzondere sfeer en discretie, vanop de straatkant, rondom de woning, alsook tussen de villa en het afzonderlijk gelegen opbrengsteigendom.




De woning en tuin bieden bijzondere privacy en zijn voorzien van een elektrisch bedienbare toegangspoort, alarm- en camera installatie, 8 bijkomende autostaanplaatsen buiten, een Tesla laadpaal, Bose geluidsinstallaties (buiten) en sfeervolle binnen- en buitenverlichting. Aansluitend aan de ruime ingerichte garage (kastenwanden en sfeerverlichting) bevindt zich een multifunctioneel atelier dat eveneens dienst kan doen als poolhouse, gym, werkhuis, …




Het doordachte tuinontwerp van Jan Joris zorgt naast de verschillende zonneterrassen, toegang tot de garage (4 autostaanplaatsen binnen) en atelier, automatische sproei-installatie voor het gazon (geboorde put van 74m diepte), een speelhuis voor de kinderen en tal van verrassende zichtlijnen vanuit de woning, eveneens voor discretie met een afzonderlijke toegang tot de tweede woonst.




Deze achtergelegen woning heeft een ruime leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, nachthal en badkamer (bad en douche), een privatieve tuin en 2 autostaanplaatsen. Dit goed onderhouden bijgebouw wordt momenteel verhuurd aan 820 euro/maand en kan eveneens dienstdoen als praktijkruimte, co-woonst of kangoeroe woning.




Deze uitzonderlijke woning met bijhorend opbrengsteigendom is te koop vanaf 835.000 euro.




Ontdek de hedendaagse luxe en comfort in combinatie met het authentieke karakter op deze bijzonder groene maar centrale ligging nabij toegangswegen (R6, E19), scholen, winkels en natuur door je persoonlijke bezichtiging op afspraak in te plannen via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.

Kenmerken

Adres:Uyerenboslaan 18, Bonheiden
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:2.068 m²
Bewoonbare opp.:200 m²
Gevelbreedte:1 m
Bouwlagen:0

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:1
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Garage:4
Parking:8

Comfort

Raamwerk:Hout - hout
Dak:Strodak - Te renoveren
Dakbedekking:Rieten dak - Riet/stro
Beglazing:Dubbel

Technische info

EPC Certificaat Nr.:20210730-0002439753-RES-1
EPC Index:312,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:D
312 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht