Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

In één van de meest gewilde wijken van Bonheiden pronkt deze riante villa met bijzonder potentieel en in totaal 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), 2 badkamers en 4 toiletten met een volwassen tuin van meer dan 32 are.




Deze karaktervolle villa uit 1970 (architect Leo Beeck) met meer dan 340 m2 bewoonbare oppervlakte is tevens bijzonder groen, rustig en gunstig gelegen, met aansluitingen richting R6, E19, A12, ...




De centrale inkomdeur biedt toegang tot een eerste gastenhal met marmeren vloer, vestiaire en het eerste van in totaal 4 toiletten.

Aansluitend bevindt zich de lichtrijke en open leefkamer met grote open haard, overdekt terras en toegang tot de eetplaats, tweede hal met tweede toilet, aansluiting naar bureel, keuken, wasplaats en garage.




Op de eerste verdieping geeft de grote open nachthal toegang tot een ruime master bedroom met aansluitende dressing, toilet en eerste badkamer.

Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers (waarvan elk 19m2), een tweede badkamer (met ligbad en douche), een derde (baby-)kamer en mogelijkheid tot het uitbreiden tot een vijfde en/of zesde slaapkamer, hobbyruimte of bijvoorbeeld gym (40m2).




Over de gehele lengte is deze villa voorzien van een grote bergzolder. De woning wordt momenteel verwarmd op stookolie (aardgas aanwezig in de straat). Het dak werd reeds vernieuwd.




Alle (grotendeels dubbele) ramen zijn voorzien van imposante shutters, er is een alarminstallatie en de garage (40m2) biedt ruimte voor twee auto's.




De meer dan 3.200 m2 aangelegde tuin (zuid-west georiënteerd) biedt absolute discretie, privacy en vergezicht. Op de oprit aan de straatkant is eveneens ruimte voor 3 bijkomende wagens.




Deze indrukwekkende woning is te koop vanaf 585.000,00 euro.




Droom zelf weg van royaal en toch uiterst centraal wonen door je persoonlijke bezichtiging op afspraak in te plannen via 015 555 333.

Kenmerken

Adres:Van den Reecklaan 15, Bonheiden
Referentie:ESTATE
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:3.200 m²
Bewoonbare opp.:340 m²
Bouwjaar:1970
Gevelbreedte:5 m
Bouwlagen:0
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:1
Zolder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Garage:2
Parking:3

Comfort

Raamwerk:Hout - hout
Dak:Zadeldak - Zadeldak - Nog te bouwen
Dakbedekking:Leipannen
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel

Technische info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.799
Kadastrale benaming:1ste afdeling,
EPC Certificaat Nr.:20210813-0002451201-RES-1
EPC Index:400,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:D
400 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht