Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Voor wie droomt van uitzonderlijk en luxueus wonen op wandelafstand van Bonheiden dorp, verschillende invalswegen (R6, E19) en met uitzicht op de Bruinbeekvallei.




Vlakbij de historische Zellaerdreef en uiterst discreet uitkijkend op het groen ligt deze recente en bijzonder luxueuze nieuwbouwvilla (bouwjaar 2017) met 3 slaapkamers, dubbele garage, design tuin (ontwerp: Joos), minimalistische zwemvijver en verschillende zonneterrassen.




De woning werd afgewerkt met uiterst hoogwaardige materialen en is voorzien van alle luxe en comfort (vloerverwarming, Texecom alarminstallatie, hoogwaardige en energiezuinige Nilan ventilatie met passieve airco, regenwaterrecuperatie, ingemaakte kasten, automatische design garagepoort, ...).
De achterzijde bestaat bijna geheel uit grote glaspartijen waardoor een bijzonder ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd met veel lichtinval en uitzicht op de tuin en bosrijke Zellaervallei in het verlengde.



In de ruime en hoge inkomhal, eveneens met indrukwekkende glaspartijen, vind je volledig ingemaakte vestiairekasten, een eerste gastentoilet en toegang tot de ruime woonkamer met mooie donkere parket (vloerverwarming), ingemaakte kasten en een open gashaard die zowel langs de leefruimte als vanuit de keuken zichtbaar is.

De open leefkeuken met kookeiland werd ontworpen uit donker hout in combinatie met het hoogtechnologische Dekton® (marmerlook). De keuken is voorzien van een Falcon (AGA) gasvuur, Novy dampkap, Miele vaatwasmachine (op hoogte) en Miele microgolfoven. Ook de keuken is voorzien van een TV-aansluiting (ophangsysteem).

Vanuit de keukenwand kom je in de ruime was- en bergplaats terecht met aansluitingen voor was- en droogmachine (eveneens op hoogte) en toegang tot de technische ruimte en brede dubbele garage.

De garage is voorzien van een automatische sectionaalpoort, ingemaakte wandkasten en een laadpaal voor een elektrische wagen.

Nog op het gelijkvloers vind je een eerste master bedroom met veel lichtinval en afzonderlijke toegang tot de tuin. Deze slaapkamer beschikt over een eigen doorloop dressing en badkamer met ligbad, mozaïek inloopdouche, wastafel en toilet.




Via de strakke, massief eiken trap (met nachtverlichting) bereik je de nachthal met tweede gastentoilet, vide en toegang tot de twee overige slaapkamers met bijkomende badkamer en toegang tot de mooie zonneterrassen (achteraan en langs de zijkant van de woning).

Omwille van de praktische en ruime indeling leent deze exclusieve nieuwbouwvilla zich ook voor wie op zoek is naar voornamelijk gelijkvloers wonen.

De woning wordt verwarmd op aardgas, heeft een uiterst gunstig E-peil van 34 en in de aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem (inclusief gazon sproeiers) ligt het verwarmde overloop zwemvijver dat een gouden prijs won voor het ontwerp door Tuinen Joos.




Deze uitzonderlijke en discrete villa is te koop vanaf 1.255.500 euro.




Ontdek het exceptionele karakter en de bijzonder stijlvolle designkeuzes van deze luxueuze woning door een persoonlijke bezoek op afspraak in te plannen via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.


Kenmerken

Adres:Venneboslaan, Bonheiden
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1.029 m²
Perceelbreedte:20 m
Bewoonbare opp.:280 m²
Bouwjaar:2017
Gevelbreedte:1 m
Bouwlagen:0

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:1
Keuken:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Garage:2
Parking:2

Comfort

Raamwerk:Aluminium - aluminium
Dak:Plat dak - Plat dak - Te renoveren
Dakbedekking:EPDM
Beglazing:Dubbel

Technische info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.889
Kadastrale benaming:1ste afdeling,
EPC Certificaat Nr.:12005-G-2016_33/EP00140/A001/D01/SD001

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht