Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

In optie




Statige gerenoveerde herenwoning met zonnige stadstuin, 5 slaapkamers en bijzondere authentieke elementen in een zijstraat van de Markgravelei.




Deze uitzonderlijk mooie en instapklare woning met in totaal 197m2 bewoonbare oppervlakte betovert je vanaf de eerste aanblik. De indrukwekkende stadswoning uit 1912 heeft tal van haar originele elementen behouden. Je wordt meteen betoverd door de prachtige (gereinigde) gevel, mozaïek vloeren, hoge plafonds met indrukwekkende molures, originele houten deuren, planken vloeren, trap en marmeren schouwmantels.

Op het gelijkvloers kom je binnen in de zeer ruime en lichtrijke inkom-/traphal met 4m hoog plafond, eerste gastentoilet, toegang tot kelder, leefruimte en keuken. De statige woonkamer met functionele gashaard en glazen binnendeuren ademt rust, klasse en sfeervol wonen uit.

De open en vernieuwde keuken is volledig uitgerust met SMEG gasvuur, AEG vaatwas, Miele oven en microgolfoven, koelkast, diepvries, eiland en veel opbergruimte. Vanuit de keuken heb je zicht en toegang tot de zonnige en groene stadstuin met kunstgras, overdekt terras met terrasverwarmer en mooie aanplantingen.


Op het eerste tussenverdiep vind je de volledig gerenoveerde en bijzonder ruime badkamer met lavabo, ligbad, inloopdouche en zicht op het groendak. Aansluitend is een kleine berging met aansluitingen voor was- en droogmachine.

Eén verdieping hoger brengt de statige traphal je naar de master bedroom met eveneens heel wat karaktervolle, originele elementen en de tweede ruime slaapkamer (met dubbele toegang) aan de achterzijde.




Op de tweede tussenverdieping is een afzonderlijk tweede gastentoilet en op de bovenste verdieping zijn in totaal nog 2 volwaardige slaapkamers en een logeerkamer/bureau met aansluitend een ingemaakte kastenwand.


Dit herenhuis werd grondig en volledig gerenoveerd in 2014-2015-2017 (dubbele beglazing nieuwe vloeren, bezetting gelijkvloers, conforme elektriciteit, centrale verwarming, platte daken en dakisolatie). Ook de droge kelder werd volledig geïsoleerd. De woning heeft een gunstige EPC-score (278kWh/m2) en een laag KI.




Deze woning is te koop vanaf 598.000,00 euro.




Ontdek dit unieke herenhuis met stadstuin als eerste en plan een persoonlijk bezoek in via info@rosini-estate.be of +32 (0)478 010 010.

Kenmerken

Adres:Lokkaardstraat, Antwerpen
Referentie:ESTATE
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Perceeloppervlakte:120 m²
Bewoonbare opp.:197 m²
Bouwjaar:1901
Gevelbreedte:7 m
Bouwlagen:0
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:1
Keuken:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-West

Comfort

Raamwerk:Hout - hout
Beglazing:Dubbel

Technische info

EPC Certificaat Nr.:20210617-0002430637-RES-1
EPC Index:278,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:C
278 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht