UITZONDERLIJKE LAAGBOUW VILLA OP UITZONDERLIJK PERCEEL (5.420 M2) TE PUTTE/BONHEIDEN
BIJZONDERE BOUW- OF VERBOUWINGSMOGELIJKHEDEN 

vanaf 675.000 EUR

Krankhoevelei 9, Putte

3

1

219m2

+5.420 m2 (Putte, België)

EPC: 784kWh/m2

In optie

 

Unieke laagbouwvilla op een uitzonderlijk groot, afgelegen perceel (5.420 m2) met discrete ligging voor wie op zoek is naar een exclusief nieuwbouw- of renovatieproject midden in een oase van rust en groen, en toch nabij alle invalswegen.

Te midden van de bossen, op de grens tussen Bonheiden en Putte vind je dit uitzonderlijke grote stuk grond met heel wat verbouw- of nieuwbouwmogelijkheden (maximaal 25m bouwbreedte en 20m bouwdiepte).

Deze open, ruime en lichtrijke bebouwing ligt op een riant en breed perceel met grote vijver. Ondanks de groene ligging, centraal gelegen nabij R6, E19, Bonheiden, Mechelen, winkels, scholen, ...

Deze villa met oost-georiënteerde parktuin biedt in haar huidige vorm een open inkomhal, ruime living met open haard, keuken, gastentoilet, nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, ruime garage en zolder. Naast de woning is er een afzonderlijke, authentieke schuur, garage en volledig ingerichte chalet (2 slaapkamers) met uitzicht over de vijver.

Het ruime terras geeft een prachtig zicht op de aangelegde tuin en is een natuurgebied op zich, met volgroeide bossen, een bijzondere variatie aan bloemen en planten en een eigen (vis-)vijver die ontstond door het ontginnen van zavel.

De ligging van deze villa geniet gunstige voorwaarden voor het afbreken en heropbouwen van een moderne woning (6% btw, mits voorwaarden). 

Deze woning en grond is te koop vanaf 675.000 euro.

Ontdek zelf de bijzondere nieuwbouw- of verbouw mogelijkheden tot uitzonderlijk wonen op een centrale en toch unieke, groene ligging op de grens van Bonheiden en Putte. Plan je persoonlijke bezichtiging in op afspraak via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.

Ontwerpen ter illustratie.

Unieke laagbouw villa op uitzonderlijke

UW RECHTSREEKSE CONTACTPERSOON:

Neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging of meer informatie.

Rosini-Estate-Hans-Lambrechts.jpg

Hans Lambrechts
Rosini Estate Makelaar
(BIV 515 480)


+32 473 72 19 60
+32 15 555 333
hans@rosini-estate.be
 
linkedin.com/in/hanslambrechts

V E R K O C H T