UITZONDERLIJKE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN DUBBELE GARAGE OP IDEALE LIGGING TE BATTEL
490m2 BEWOONBARE OPP, LIFT EN IMPOSANTE TRAPHAL

vanaf 649.000 EUR

BaroneduardEmpainlaan30Mechelen-03.jpeg

Baron Eduard Empainlaan 30, Battel

4

2

490m2

+1.200 m2 (Battel, België)

EPC: 792kWh/m2

Deze riante villa overtreft alle verwachtingen met een indrukwekkende, marmeren inkomhal, ruime leefruimtes, 4 slaapkamers, 2 badkamers, dressing en 2 garages in de felbegeerde Baron Eduard Empainlaan te Battel.

 

Voor wie op zoek is naar een statige en vooral ruime woning is deze architectenvilla met bijzondere historie én eigen lift een niet te missen object.

Ideaal gelegen nabij de Vaart, natuurgebieden en toch op fietsafstand van Mechelen centrum en vlakbij op- en afritten (E19, A12) biedt deze woning een zee aan ruimte, rust en tal van mogelijkheden.

Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime inkomhal met dubbele trap, living, bureauruimte, veranda, leefruimte, keuken met bijkeuken, wasplaats, berging, gastentoilet en twee garages.


Op de eerste verdieping vind je een bijzonder ruime nachthal met toegang tot 4 slaapkamers met aanpalende badkamer, dressing, bureauruimte, bijkomende af te werken badkamer en toegang tot de af te werken zolder.

De woning beschikt over een conforme elektrische installatie, rolluiken (deel elektrisch) en een eigen lift (met toegang vanuit inkomhal, keuken tot de eerste verdieping).

Deze uitzonderlijke woning is te koop vanaf 649.000 euro.
Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars.

Ontdek deze unieke en imposante villa als eerste door je bezoek in te plannen via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.

UW RECHTSREEKSE CONTACTPERSOON:

Neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging of meer informatie.

Rosini-Estate-Hans-Lambrechts.jpg

V E R K O C H T