UITZONDERLIJK RUIME VILLA OP +3.800 M2 TE ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER
Landelijk gelegen, ruime villa met 5 slaapkamers, praktijkruimte en tuin van +3.800 m2 te koop te Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

vanaf 875.000 EUR

Duivelshoek 7, Onze-Lieve-Vrouw-Waver

5

2

+320m2

+3.800 m2 (Onze-Lieve-Vrouw-Waver, België)

EPC: 188 kWh

Voor wie op zoek is naar ruim, landelijk, discreet en toch erg centraal wonen, is deze moderne villa (bouwjaar 1993)

met uitgebreide nieuwbouw (bouwjaar 2009) een buitenkans.

 

In een rustige en doodlopende straat te midden van agrarisch gebied met prachtige vergezichten,

woon je in gehele rust en privacy en toch op enkele minuten van aansluitingen naar R6, E19, …

 

Op een terrein van bijna 3.900 m2 bevindt zich deze strakke en bijzonder lichtrijke woning met mogelijkheid tot praktijk, tweewoonst, …

Met een totale bewoonbare oppervlakte van 323m2, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een bureel of praktijkruimte met afzonderlijke ingang en wachtruimte, biedt deze instapklare en mooi onderhouden woning bijzonder potentieel.

 

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal met ingebouwde vestiaire en gastentoilet, een adembenemende en bijzonder lichtrijke leefruimte (parket) met grote open mezzanine, een prachtige muurtekening met een mooie geschiedenis en vele grote raampartijen.

 

Vanuit de vernieuwde keuken (2013) met Siemens oven, inductievuur, Miele vaatwasser en XL-koelkast, heb je toegang tot de tuin, leefruimte en doorgang naar wasplaats, eerste badkamer (2013) en bureel met aansluitend wachtruimte, berging en buiteningang.

 

Op de eerste verdieping vinden we een tweede badkamer met bad, douche en een tweede toilet, lichtrijke nachthal met overloop en in totaal 5 slaapkamers, elk met een prachtig zicht op de wijdse natuur, bomen en velden rondom.

 

In 2009 werd de woning uitgebreid met een ruime nieuwbouw, de bestaande ramen werden reeds vervangen door hoogrendementsglas en de zolder werd geïsoleerd (12 cm). Ook de cv-ketel (mazout) werd vernieuwd en er is regenwaterrecuperatie (5.000 L) voor de buitenkranen.

 

De instapklare woning is voorzien van een ventilatie D-systeem, een alarminstallatie, een gunstig EPC (B) en ook de elektrische installatie is conform.

 

De aangelegde tuin is Z/ZW-georiënteerd, voorzien van oprit met parkeergelegenheid voor minimaal 4 auto’s en, tuinverlichting, en biedt rondom tal van zon- en schaduwplekken op de verschillende zonneterrassen.

 

Deze woning is te koop vanaf 875.000,00 euro.

Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars.

 

Ontdek zelf als eerste het unieke karakter, de uitzonderlijke ligging en de vele mogelijkheden (vrij beroep, kangoeroewoning, …) door een bezoek in te plannen via 015 555 333 of info@rosini-estate.be.

UW RECHTSREEKSE CONTACTPERSOON:

Neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging of meer informatie.

Rosini-Estate-Hans-Lambrechts.jpg

Hans Lambrechts
Rosini Estate Makelaar
(BIV 515 480)


+32 473 72 19 60
+32 15 555 333
hans@rosini-estate.be
 
linkedin.com/in/hanslambrechts

V E R K O C H T