ZEER RUIME VILLA MET PRAKTIJKRUIMTE EN ZWEMBAD IN BONHEIDEN

3 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS,  ZWEMBAD, JACUZZI EN STOOMCABINE

688.500 EUR

Rijmenamseweg 211, Bonheiden

3

2

440m2

+1.600 m2 (Bonheiden, België)

EPC: 308kWh/m2

Zeer ruime, stijlvolle villa met in totaal 3 slaapkamers, 2 badkamers, 5 toiletten, dressing, burelen en verwarmd buitenzwembad op meer dan 1.600m2 in Bonheiden.

 

Voor wie op zoek is naar authenticiteit, karakter en een zee aan bewoonbare oppervlakte (440m2) is deze ruime villa met rieten dak, nabij het centrum van Bonheiden absoluut een bezoek waard.

 

Deze stijlvolle en luxueuze villa biedt tal van mogelijkheden voor woon-/werkcombinaties, praktijkruimte of simpelweg voor wie op zoek is naar ruim wonen, omringd door luxe en middenin het groen.

 

Naast een verwarmd buitenzwembad, 2 badkamers met inloopdouche (inclusief TV), ligbad en 5 toiletten, beschikt deze exclusieve woning eveneens over jacuzzi en stoomcabine.

 

Op het gelijkvloers ontvang je je gasten in een ruime inkomhal met authentieke trap en een gastentoilet.

De open leef- en woonruimte met originele mozaïek parket biedt een prachtig zicht op de open aangelegde en volgroeide tuin en het bijhorende zwembad.

 

Aansluitend vind je de keuken, die tevens mogelijkheden biedt om nog te worden uitgebreid, bijhorende berging, wasplaats en toegang tot een multifunctionele ruimte waarin momenteel een jacuzzi, stoomcabine en een bijkomend gastentoilet is voorzien.

 

Deze ruimte is ideaal voor een praktijk- of handelsruimte, kan gedeeltelijk worden omgevormd tot extra garage en beschikt momenteel over een afzonderlijke ingang, twee gastentoiletten, berging, traphal en twee ruime burelen op de eerste verdieping.

 

Op het eerste verdiep van het woongedeelte geeft de nachthal toegang tot 3 ruime slaapkamers met telkens individuele bergruimte, een dressing en twee badkamers met twee toiletten.

 

Deze gerenoveerde woning is voorzien van een alarminstallatie en wordt verwarmd op stookolie. Ramen en deuren zijn voorzien van dubbele beglazing, het dak is geïsoleerd en ook de zolder biedt heel wat extra bergruimte.

De ruime tuin biedt vooraan plaats voor maar liefst 5 auto's, waarvan twee overdekt onder een brede carport.

Er is eveneens toegang tot de tuin langs de achterzijde van het 75m diepe perceel.

Naast de woning en ook in de tuin is er extra buitenberging.

 

Plan je persoonlijke rondleiding nu in via 015 555 333 of info@rosini-estate.be, en ontdek zelf de ongelimiteerde mogelijkheden van deze uitzonderlijk ruime en stijlvolle villa met zwembad.

Uitzonderlijk ruime villa met zwembad te

UW RECHTSREEKSE CONTACTPERSOON:

Neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging of meer informatie.

Rosini-Estate-Hans-Lambrechts.jpg

V E R K O C H T