MULTIFUNCTIONELE HOEVE TE SINT-KATELIJNE-WAVER

MET MEER DAN 450 M2 BEWOONBARE OPPERVLAKTE

560.000 EUR

4/6

2

450m2

+ 1.100 m2 (Sint-Katelijne-Waver, België)

Deze volledig gerenoveerde en landelijk gelegen villa in Heindonk met in totaal 5 slaapkamers, 3 badkamers en een terrein van meer dan 4.000 m2, biedt een oase aan luxe, ruimte en rust.

 

Uitzonderlijk ruime halfopen en deels op te frissen hoeve met in totaal meer dan 450m2 bewoonbare oppervlakte, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), 2 badkamers (mogelijkheid tot 3), 4 toiletten en een zuid-georiënteerde tuin, op de grens van Sint-Katelijne-Waver en Mechelen.


Dit unieke en uitzonderlijk ruime eigendom heeft een uniek en bijna onbeperkt aantal mogelijkheden voor uitzonderlijke woon- en werkcombinaties of voor wie op zoek is naar een kangoeroewoning, co-housing project of een ruime gezinswoning.


Deze gerenoveerde hoeve is na wat finaal opfriswerk een uitzonderlijke parel, ideaal en centraal gelegen nabij alle toegangswegen tussen Antwerpen en Brussel (E19, R6, A12, ...).

Op het gelijkvloers vind je een zeer ruime inkomhal (26m2) met afzonderlijke traphal. Hier is eveneens mogelijkheid tot het uitbreiden van één of twee bureel, kantoorruimte, ...


Vanuit de inkomhal kom je in de zeer ruime en massieve keuken (24m2) in landelijke stijl.

De open keuken is voorzien van een Smeg vuur, Scholtes oven, Novy dampkap, Bosch vaatwasmachine (silence type), heeft een watervoorziening voor een Amerikaanse koelkast en ruimte voor een grote eet-/ontbijttafel.


Aansluitend ligt de open woon- en leefruimte (45m2) met een natuurstenen speksteenkachel (van de Finse marktleider in dit segment, Tulikivi), die zowel stralings- als convectiewarmte geeft.

De bijzondere cirkelvormige stenen tussenmuur geeft bijzonder karakter aan wonen en leven in deze woning.
Naast de woonkamer ligt een prachtige en zeer lichtrijke veranda (27m2) met automatische Velux ramen en de mogelijkheid om de leefruimte nog te vergroten.


De keuken geeft toegang tot een ruime wasplaats en berging (8,5m2), volledig voorzien van ingemaakte kastenwanden, een eerste gastentoilet en toegang tot de eerste badkamer (12m2) met ligbad, douche, dubbele lavabo en een tweede toilet.
 

Deze ruimte kan eveneens (deels) worden gebruikt als bijkeuken en geeft doorgang richting de uitzonderlijk grote garage (60m2) met hoge elektrische garagepoort, veel bergruimte, achteringang richting tuin en alle technische voorzieningen.


Nog op het gelijkvloers bevinden zich een eerste ruime slaapkamer, tweede badkamer met ligbad/douche combinatie en een derde toilet.

Deze ruimte kan eveneens gebruikt worden als praktijkruimte, burelen of voor het uitoefenen van een andere zelfstandige activiteit.

Op het eerste verdiep biedt een ruime mezzanine plaats voor een eerste kamer, speelkamer of bureau.

Een lange nachthal voorzien van hoge plafonds en een mooi onderhouden plankenvloer verbindt in totaal 3 grote slaapkamers, een vierde toilet, een derde badkamer (nog niet geïnstalleerd) en de zolder met elkaar.


De uitzonderlijke master bedroom (84m2) met aansluitende dressing (7,3m2) heeft een fantastisch open gevoel door middel van de grote Velux ramen en de mooie houten structuur van het dakgebinte, maar biedt eveneens mogelijkheid tot het opsplitsen in meerdere kamers, indien gewenst.


Nog op de eerste verdieping bevinden zich 2 extra en eveneens ruime slaapkamers van 15m2 en 22m2, voorzien van authentieke houten vloeren, mooie dakgebintes, rolluiken en vliegenramen.


Een deel van de woning onder het dak werd nog niet afgewerkt en doet momenteel dienst als zolder (37m2). Ook deze ruimte kan mee worden geïntegreerd als eventuele uitbreiding van de bewoonbare oppervlakte.


Vanop het eerste verdiep heb je mits doorgang via een kleine berging eveneens toegang tot een mooie trap naar de garage.

De ruime en zuid-georiënteerde tuin is afgeschermd met een grote elektrisch bestuurbare houten poort (ceder) en biedt tal van mogelijkheden voor extra parking, naast de reeds ruime, aanwezige oprit, speelruimte, moestuin, fruitbomen of zelfs dieren.


Hier woon je in een exclusieve en unieke woning, met tal van mogelijkheden voor woon-/werkcombinaties, kangoeroewoonst, B&B, ... op een zeer centrale ligging nabij winkels, op-en afritten, centrum Mechelen, scholen en openbaar vervoer.


De woning met in totaal 22m gevellengte is overal voorzien van dubbele beglazing, zonnepanelen (15x150W), videofonie, automatische buitenpoort en een automatische (hoge) garagepoort. De centrale verwarming wordt gestuurd door een Ökofen, Pellematic S32, (32 KW) en er is een zonneboiler van Schüco voor warm water aanwezig.


Dit uitzonderlijke huis werd reeds grondig vernieuwd en gerenoveerd en alle technieken zijn recent en in goede conditie om u het ideale woon- en leefcomfort te bieden die deze woning vereist.

 

Mits enkele laatste verfraaiings- of opfrissingswerken is dit pand een absolute ruwe diamant met ongekend potentiëel.
 


Ontdek de bijzondere mogelijkheden en de unieke charme van dit karaktervolle pand en plan

je persoonlijke bezichtiging in op afspraak via 015 555 333.

UW RECHTSREEKSE CONTACTPERSOON:

Neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging of meer informatie.

Rosini-Estate-Hans-Lambrechts.jpg

V E R K O C H T